Joulupolulla


Tänään päiväkodin pihalle kokoontui lukuisia vanhempia lastensa joulujuhlaan. Päiväkodissa juhla järjestettiin ulkona, perinteisen joulupolun merkeissä.
Polun varrelle oli muotoutunut neljä erilaista rastia, joissa lapset  saivat laulaa, pelata, soittaa ja jumpata yhdessä vanhempiensa kanssa.

Juhla kokosi  yhteen pienimmät ja suurimmat päiväkotilaiset sekä lasten vanhemmat ja päiväkodin henkilökunnan. Ilmassa oli piparin ja glögin tuoksua.

Juhlan alkaessa pihalle saapui -työkiireiden jälkeen- vanhempia, ottaen iloisesti vastaan omat lapsensa. Kiireen tuntu hävisi samalla. Puhelimessa ei puhunut kukaan. Vanhemmat ja lapset olivat kokoontuneet juhlimaan yhteistä joulujuhlaa.
Tunnelma päiväkodin pihalla oli lämmin. Joululaulut raikuivat ja lasten silmät loistivat. Yhteiseen juhlaan oli kiva kokoontua ja tuntea yhteenkuuluvuutta muiden perheiden kanssa. Lasten joulu näyttäytyi riemukkaana yhdessäolona, piparin makuisina suukkoina ja onnentäyteisinä yhteislauluina.
Päiväkodin henkilökunta on omalla panoksellaan loihtinut lasten juhliin omannäköisen ja viihtyisän tunnelman jo useana vuonna. Myös tänä vuonna juhla oli onnistunut.

Meidän perheelle tämä oli viimeinen joulujuhla päiväkodissa, kun kuopus aloittaa syksyllä koulun. Joulunodotus jatkuu kaikkialla vielä hieman yli viikon. Päiväkodilla joulun tunnelmaa  luovat lukuisat lasten askartelemat joulukoristeet ja tunnelmalliset jouluvalot.

...ja pian koittaa odotettu joululoma 💜

Kommentit

Suositut tekstit