Kohti uusia tuulia

Jokaiselle asialle ja tapahtumalle on aikansa ja paikkansa. Jokaiselle kirjoitetulle kertomukselle on lukijansa ja lauletulle laululle kuulijansa. Tarkkaavaisesti ympärilleen katsomalla törmää usein yllättäviin asioihin ja silloin kun on oikeassa paikassa, oikeaan aikaan saattaa yllätykset tuottaa monenlaista hedelmää. Uskon vahvasti siihen, että kaikella tapahtuvalla on tarkoituksensa, joskin tarkoitus saattaa selvitä vasta pitkän ajan kuluttua tapahtumasta. Silti tuo usko kannattelee eteenpäin omalla ainutlaatuisella tavallaan.
 

Rakkaudesta Sanottu blogi syntyi noin vuosi sitten. Se syntyi halusta kirjoittaa tarinoita muistiin. Tarinoita on sen jälkeen syntynyt muun muassa perhe-elämästä, arvoista, tunteista, peloista, iloista, suruista, lapsista, rakkaudesta, syntymästä, kuolemasta ja niin edelleen. Jokaisessa tarinassa on taustalla omakohtainen kokemus ja omakohtainen näkemys.

Valtavasti olen saanut uusia lukijoita, mistä olen kovin kiitollinen ja mikä kannustaa jatkamaan kirjoittamista edelleen. Oli kuitenkin aika siirtyä eteenpäin ja jättää Vauva.fi-blogiyhteisö taakse. Oli aika kääntää sivua ja aloittaa uudella luvulla. Aika antaa uusien tuulten kuljettaa ja virran viedä eteenpäin.

Rakkaudesta Sanottu-blogi ei ole kadonnut, vaan se löytyy taas täältä tutulta paikaltaan.
Olethan siis kuulolla?

Aurinkoista syksyä kaikille toivottaen Rakkaudesta Sanottu.


Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa?



Kommentit

Suositut tekstit